Азу по-українськи

ДРУГІ СТРАВИ
619 Азу по-українськи
Фото - Азу по-українськи
інгредієнти:
  • Свинина 1 кг
  • Картопля 1.5 кг
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Огірок (маринований або солоний) 4 шт.
  • Часник 4 зуб.
  • Томатна паста 3 ст.л.
  • Спеції (сіль, перець, приправи, лавровий лист, хмелі-сунелі)

Азу по-хохляцьки інгредієнти У розігрітий казан додати олію і злегка обсмажити м'ясо.

М'ясо краще всього нарізати невеликою соломкою.

Азу по-хохляцьки Коли м'ясо прихопиться, додати цибулю і смажити на середньому вогні хвилин 10-15.

Цибуля має стати повністю м'якою, практично почати розчинятися.

фото Азу по-хохляцьки Потім додати томатну пасту, лавровий лист, дрібно нарізані солоні огірки, долити води до рівня м'яса і на повільному вогні під кришкою тушкувати.

Азу по-хохляцьки Свинина Обсмажити нарізану соломкою картоплю практично до готовності.

Азу по-хохляцьки Картопля Додати до м'яса дрібно нарізаний часник, сіль (приблизно одну столову ложку), поперчити, посипати хмелі-сунелі, засипати картоплю і перемішати.

Закрити кришкою і тушкувати ще хвилин 10.

Азу по-хохляцьки Лукрепчатий

Быстрые рецепты блюд! Вкусно: смачна вечеря рецепти. Рецепты для ужина.

Куриные отбивные в духовке. Отбивные из куриной грудки.

recepti.biz.ua рецепт пиццы начинки

Рецепты рождествоРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter