Азу по-українськи
- Свинина 1 кг
- Картопля 1.5 кг
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Огірок (маринований або солоний) 4 шт.
- Часник 4 зуб.
- Томатна паста 3 ст.л.
- Спеції (сіль, перець, приправи, лавровий лист, хмелі-сунелі)
У розігрітий казан додати олію і злегка обсмажити м'ясо.
М'ясо краще всього нарізати невеликою соломкою.
Коли м'ясо прихопиться, додати цибулю і смажити на середньому вогні хвилин 10-15.
Цибуля має стати повністю м'якою, практично почати розчинятися.
Потім додати томатну пасту, лавровий лист, дрібно нарізані солоні огірки, долити води до рівня м'яса і на повільному вогні під кришкою тушкувати.
Обсмажити нарізану соломкою картоплю практично до готовності.
Додати до м'яса дрібно нарізаний часник, сіль (приблизно одну столову ложку), поперчити, посипати хмелі-сунелі, засипати картоплю і перемішати.
Закрити кришкою і тушкувати ще хвилин 10.
Быстрые рецепты блюд! Вкусно: смачна вечеря рецепти. Рецепты для ужина.
Куриные отбивные в духовке. Отбивные из куриной грудки.
recepti.biz.ua рецепт пиццы начинки
Рецепты рождествоРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter