Азу по-татарськи
727
інгредієнти:
- М´ясо (курка, яловичина) 500 г
- Картопля 500 г
- Огірок (солоні) 2 шт.
- Томатна паста
- Сіль
- Перець
- Олія рослинна
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
На одній сковороді смажимо до готовності м'ясо з цибулею. На іншій - картоплю соломкою. Потім з'єднуємо і додаємо солоні огірки (кубиками або соломкою), ложку томатної пасти, сіль, перець і ще хвилин 10 тушкуємо, додавши трохи бульйону або води. Насамкінець посипаємо зеленню.
Рецепты Приготовления: салат святковий рецепт. Рецепт похудения в одной капсуле.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі