Азу по-татарськи

ДРУГІ СТРАВИ
709 Азу по-татарськи
Фото - Азу по-татарськи
інгредієнти:
  • М´ясо (курка, яловичина) 500 г
  • Картопля 500 г
  • Огірок (солоні) 2 шт.
  • Томатна паста
  • Сіль
  • Перець
  • Олія рослинна
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.

На одній сковороді смажимо до готовності м'ясо з цибулею. На іншій - картоплю соломкою. Потім з'єднуємо і додаємо солоні огірки (кубиками або соломкою), ложку томатної пасти, сіль, перець і ще хвилин 10 тушкуємо, додавши трохи бульйону або води. Насамкінець посипаємо зеленню.

Рецепты Приготовления: салат святковий рецепт. Рецепт похудения в одной капсуле.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter