Азу по-татарськи
725
інгредієнти:
- Печінка куряча 250 г
- Серце куряче 250 г
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Огірок (солоний) 1 шт.
- Перець солодкий 0.5 шт.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Вино сухе червоне 100 г
- Перець червоний (мелений) 1 ч.л.
- Сіль
- Цукор 1 ч.л.
- Борошно 0.5 скл.
- Часник 1 зуб.
Змішати борошно і червоний мелений перець.
Обваляти печінку і серце у суміші, обсмажити до напівготовності під кришкою.
Соус.
Цибулю і солодкий перець дрібно нарізати, моркву і огірок натерти на тертці із великими отворами. Додати томатну пасту, вино і трохи води. Посолити і додати цукор. Тушкувати соус хвилин 15-20.
З'єднати печінку, серце і соус і тушкувати хвилин 5-7.
У кінці додати зубок часнику.
Первые блюда рецепты видеоОколо 2000 рецептов. Рецепты русской кухни М Сырникова
Праздничные новогодние блюда рецепты с фотоПраздничная компания
Рецепты новогодних блюд фотоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Всегда круглосуточно. Мечта: салаты вкусные рецепты. Рецепты Для Мультиварки.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі