Азу по-татарськи

ДРУГІ СТРАВИ
676 Азу по-татарськи
Фото - Азу по-татарськи
інгредієнти:
  • Печінка куряча 250 г
  • Серце куряче 250 г
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Огірок (солоний) 1 шт.
  • Перець солодкий 0.5 шт.
  • Томатна паста 2 ст.л.
  • Вино сухе червоне 100 г
  • Перець червоний (мелений) 1 ч.л.
  • Сіль
  • Цукор 1 ч.л.
  • Борошно 0.5 скл.
  • Часник 1 зуб.

Варіація на тему Змішати борошно і червоний мелений перець.

Обваляти печінку і серце у суміші, обсмажити до напівготовності під кришкою.

Варіація на тему Соус.

Цибулю і солодкий перець дрібно нарізати, моркву і огірок натерти на тертці із великими отворами. Додати томатну пасту, вино і трохи води. Посолити і додати цукор. Тушкувати соус хвилин 15-20.

фото Варіація на тему З'єднати печінку, серце і соус і тушкувати хвилин 5-7.

У кінці додати зубок часнику.

 

Первые блюда рецепты видеоОколо 2000 рецептов. Рецепты русской кухни М Сырникова

Праздничные новогодние блюда рецепты с фотоПраздничная компания

Рецепты новогодних блюд фотоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Всегда круглосуточно. Мечта: салаты вкусные рецепты. Рецепты Для Мультиварки.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter