Азу по-татарськи
- Яловичина (баранина) 500 г
- Картопля (молода) 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Морква 4 шт.
- Огірок солоний 3 шт.
- Часник 4 зуб.
- Помідор 4 шт.
- Паста томатна 70 г
- Зелень петрушки (кінза) 1 пуч.
- Сіль
- Перець
- Олія рослинна
Цибулю нарізати кільцями, моркву - кружечками і обсмажити на олії.
Яловичину нарізати великими шматками.
Обсмажити на розпеченій олії у казані з усіх сторін з додаванням солі і перцю.
Картоплю очистити і нарізати кружечками.
Часник подрібнити ножем.
Огірки нарізати дрібним кубиком.
Помідори кружечками.
М'ясо обсмажити, укласти шарами.
На м'ясо (вогонь не вимикати, трохи зменшити, нехай м'ясо продовжується обсмажуватися) викласти шар картоплі, посолити і поперчити.
Потім викласти шар моркви з цибулею.
Зверху висипати рівномірно нарізаний солоний огірок.
Подрібнений часник.
Видавити томатну пасту і злегка розмазати.
Останнім викласти шар помідор.
Залити кип'яченою водою.
Довести до кипіння і тушкувати під кришкою до готовності (45-60 хвилин).
Готове азу викласти у тарілку, зберігаючи по можливості шари.
Дуже рясно посипати рубаною зеленню петрушки.
Рецепт суп гуляшРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Как испечь дома хлеб на закваске - рецепты бездрожжевого теста для хлеба.
Рецепты салата из морепродуктов. Морепродукты салат рецепт.
Рецепты салатов с фото. Рецепт и фото салат цезарь.
Рецепт салата из морепродуктовУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Кулинарные сайты как приготовить ролл с лососем. Кулинария рецепты кулинарные сайты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter