Азу по-татарськи
- М´ясо (яловичина) 500 г
- Цибуля ріпчаста
- Огірок (маринований)
- Томатна паста
- Часник
- Перець
- Паприка
- Борошно
Нарізати м'ясо уздовж волокон тонкими смужками.
Подрібнити цибулю і обсмажити разом із м'ясом.
Подрібнити огірки і додати, коли м'ясо підрум'яниться.
У кип'ячену воду додати приправи, вичавити часник, томатну пасту і потроху додати борошно, щоб було без грудок.
Залити м'ясо і тушкувати під кришкою на маленькому вогні ще хвилин 15.
На гарнір - макарони.
Картинки Спартак м. Скачать картинки на Рабочий стол Российскую команду Спартак.
Колбаса домашняя без кишокО домашних колбасах. Рецепты колбас
Продажа малайзийских столов - праздничные новогодние блюда. Скороварки для приготовления каши.
Салат Рыбное филе под Лимоном. Салаты мясные Рыбные.
http://recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
http://recepti.biz.uaБаза рецептов. Рецепты всевозможных диет
Мультиварка Philips: рецепты с творогом фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter