Азу "майже по-татарськи"

ДРУГІ СТРАВИ
581 Азу "майже по-татарськи"
Фото - Азу
інгредієнти:
  • Яловичина (м´якоть) 500 г
  • Картопля 8 шт.
  • Огірок (солоний) 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Томатна паста 2 ст.л.
  • Перець чорний (горошком) 5 шт.
  • Сіль
  • Зелень

Азу М'ясо нарізати кубиками й обсмажити з цибулею, посолити, поперчити. Залити водою так, щоб злегка прикрила м'ясо, додати перець і кип'ятити хвилин 30.

Азу Картоплю нарізати кубиками і злегка обсмажити на сковорідці.

фото Азу Коли м'ясо протушкується, перекласти його до картоплі і тушкувати до готовності.

Азу У кінці додати дрібно нарізані солоні огірки і томатну пасту. Все разом тушкувати ще хвилин 5. Подавати із зеленню. 

 

www.recepti.biz.uaРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Здеськуриный рулет

Салаты из вареного сердцаСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Листовые салаты и заправки к ним. Заправка греческий салат.

страви для святкового столу

http://recepti.biz.uaРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

торт воздушный сникерс рецепт с фото

Кулинарные рецепты от Tramontina - приготовление блюд на электрогриле.

Рецепты для гурманов от Лефкадии - сайт кулинарный. Вкусные салаты и очень нежные.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter