Азу "майже по-татарськи"
- Яловичина (м´якоть) 500 г
- Картопля 8 шт.
- Огірок (солоний) 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Перець чорний (горошком) 5 шт.
- Сіль
- Зелень
М'ясо нарізати кубиками й обсмажити з цибулею, посолити, поперчити. Залити водою так, щоб злегка прикрила м'ясо, додати перець і кип'ятити хвилин 30.
Картоплю нарізати кубиками і злегка обсмажити на сковорідці.
Коли м'ясо протушкується, перекласти його до картоплі і тушкувати до готовності.
У кінці додати дрібно нарізані солоні огірки і томатну пасту. Все разом тушкувати ще хвилин 5. Подавати із зеленню.
www.recepti.biz.uaРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Здеськуриный рулет
Салаты из вареного сердцаСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Листовые салаты и заправки к ним. Заправка греческий салат.
http://recepti.biz.uaРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
торт воздушный сникерс рецепт с фото
Кулинарные рецепты от Tramontina - приготовление блюд на электрогриле.
Рецепты для гурманов от Лефкадии - сайт кулинарный. Вкусные салаты и очень нежные.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter