Азу із яловичої тушонки
640
інгредієнти:
- Тушонка (яловича) 2 бан.
- Картопля 500 г
- Цибуля ріпчаста
- Томатна паста 2 ст.л.
- Помідор 2 шт.
- Борошно
- Вода
- Олія рослинна
Соус. Спасерувати дрібно нарізану цибулю з борошном до золотистого кольору у жирі від тушонки або в олії, додати томатну пасту, трохи води і тушкувати 3-5 хв. Нарізану брусочками картоплю підсмажити в окремій посудині, перекласти у каструлю, влити туди соус, додати тушонку, дрібно нарізані огірки, всe перемішати. Долити трохи води і тушкувати азу на повільному вогні щe 10-15 хв.
Семена грибов вешенки купить - салат с грибами жареными. Потрясающе вкусный салат.
Отбивные из куриной грудки. Куриные отбивные рецепт.
Лазанья рецепт высоцкаяИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Как готовить Яблочный штрудель. Яблочно-ореховый штрудель.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі