Азу із яловичої тушонки

ДРУГІ СТРАВИ
640 Азу із яловичої тушонки
Фото - Азу із яловичої тушонки
інгредієнти:
  • Тушонка (яловича) 2 бан.
  • Картопля 500 г
  • Цибуля ріпчаста
  • Томатна паста 2 ст.л.
  • Помідор 2 шт.
  • Борошно
  • Вода
  • Олія рослинна

Соус. Спасерувати дрібно нарізану цибулю з борошном до золотистого кольору у жирі від тушонки або в олії, додати томатну пасту, трохи води і тушкувати 3-5 хв. Нарізану брусочками картоплю підсмажити в окремій посудині, перекласти у каструлю, влити туди соус, додати тушонку, дрібно нарізані огірки, всe перемішати. Долити трохи води і тушкувати азу на повільному вогні щe 10-15 хв.

Семена грибов вешенки купить - салат с грибами жареными. Потрясающе вкусный салат.

Отбивные из куриной грудки. Куриные отбивные рецепт.

Лазанья рецепт высоцкаяИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы

Как готовить Яблочный штрудель. Яблочно-ореховый штрудель.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter