Азу із телятини
816
інгредієнти:
- Телятина 500 г
- Картопля 5 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Сіль
- Перець
- Спеції
- Огірок солоний 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Помідор 1 шт.
Телятину нарізати шматочками і обсмажити на сковороді.
Цибулю нарізати півкільцями і відправити до м'яса.
Посолити і поперчити, додати спеції (петрушку і базилік).
Перекласти все зі сковороди у казан, додати окріп і тушкувати під кришкою на тихому вогні.
Огірки подрібнити у блендері і відправити до м'яса.
Подрібнити помідор і додати томатну пасту.
На сковороді обсмажити картоплю майже до готовності і відправити у казан.
Під кінець додати дрібно нарізаний часник.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт салата белочка.
Рецепты салата с морепродуктамиРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі