Азу
- Яловичина
- Сметана 3 ст.л.
- Соус (Ткемалі) 2 ст.л.
- Масло вершкове 0.5 ст.л.
- Сирок плавлений 1 шт.
- Зелень свіжа (петрушка, кріп) 0.5 пуч.
- Сіль 0.5 ч.л.
- Картопля 2 кг
- Кабачок 1 шт.
Вершкове масло розтопити на сковорідці.
М'ясо промити, порізати на довгі шматки.
Покласти м'ясо у вершкове масло і обсмажувати під кришкою на повільному вогні.
Сметану змішати із соусом до однорідної маси.
Коли на сковорідці соку у м'ясові стане мало, додати соус.
Перемішати і тушкувати під кришкою ще 5-10 хвилин.
Потім додати порізаний плавлений сирок, тушкувати.
Додати зелень і сіль.
Перемішати.
Для гарніру кабачок нарізати півкільцями, посолити.
Обваляти у борошні і обсмажити звичайним способом до золотистого кольору.
Подавати азу із відвареною картоплею, кабачком та зеленню.
Соус из хрена к холодцуСоусы и приправы на основе сои, информация о составе. Производство соусов
Готовим со вкусом - первые блюда рецепт с фото. Рецепты приготовления блюд.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter