Азу

ДРУГІ СТРАВИ
934 Азу
Фото - Азу
інгредієнти:
  • Яловичина
  • Сметана 3 ст.л.
  • Соус (Ткемалі) 2 ст.л.
  • Масло вершкове 0.5 ст.л.
  • Сирок плавлений 1 шт.
  • Зелень свіжа (петрушка, кріп) 0.5 пуч.
  • Сіль 0.5 ч.л.
  • Картопля 2 кг
  • Кабачок 1 шт.

Азу інгредієнти Вершкове масло розтопити на сковорідці.

Азу М'ясо промити, порізати на довгі шматки.

фото Азу Покласти м'ясо у вершкове масло і обсмажувати під кришкою на повільному вогні.

Азу Яловичина

Азу Сметана Сметану змішати із соусом до однорідної маси.

Азу Соус

Азу Масло вершкове

Азу Сирок плавлений

Азу Зелень свіжа

Азу СільКоли на сковорідці соку у м'ясові стане мало, додати соус.

Азу Картопля Перемішати і тушкувати під кришкою ще 5-10 хвилин.

Азу Кабачок Потім додати порізаний плавлений сирок, тушкувати.

АзуДодати зелень і сіль.

Азу Перемішати.

Азу Для гарніру кабачок нарізати півкільцями, посолити.

Азу Обваляти у борошні і обсмажити звичайним способом до золотистого кольору.

Азу

Азу Подавати азу із відвареною картоплею, кабачком та зеленню. 

 

Соус из хрена к холодцуСоусы и приправы на основе сои, информация о составе. Производство соусов

Готовим со вкусом - первые блюда рецепт с фото. Рецепты приготовления блюд.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter