Азу
- Яловичина (вирізка) 350 г
- Огірок (солоний) 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Бульйон (яловичий, з кубика) 300 мл
- Борошно 0.5 скл.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
Цибулину нашаткувати й обсмажити в 1 ст. л. олії.
М'ясо нарізати скибочками, злегка відбити і нарізати брусками 3х1 (приблизно, як для бефстроганов). Посолити, поперчити і обсмажити окремо на 1 ст. л. олії.
Додати до обсмаженого м'яса цибулю, бульйон і томатну пасту, перемішати і тушкувати хвилин 15, періодично помішуючи.
Огірки нарізати дрібними кубиками.
Додати до м'яса огірки і розтертий із сіллю часник. Ввести у соус борошно. Перемішати і тушкувати ще 15 хвилин.
Як гарнір до азу подати картопляне пюре.
А каков Ваш характер - рецепты бездрожжевого теста для хлеба. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
www.recepti.biz.uaПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Салат со свеклой и селeдочкой, с моей любимой заправкой www.recepti.biz.ua
Рецепты для приготовления в микроволновке. Рецепт приготовление поп корна в микроволновке.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter