Азу
- Яловичина 800 г
- Капуста кольрабі 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Огірок (солоний) 2 шт.
- Кабачок 2 шт.
- Бульйон (курячий) 0.5 л
- Сметана 2 ст.л.
- Лавровий лист
- Перець духмяний
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Петрушка (зелень)
Нарізати всі овочі соломкою, цибулю - крупно.
Кабачки нарізати кубиками, м'ясо - смужками.
У глибокій сковороді розігріти олію, обсмажити м'ясо з цибулею.
Додати солоні огірки, продовжувати обсмажування.
Додати моркву та кольрабі, посолити. Помішуючи, обсмажити до того моменту, коли морква не змінить колір.
Додати лавровий лист, запашний перець, бульйон і залишити тушкувати хвилин 40.
Коли м'ясо майже готове, додати кабачок, перемішати добре, поперчити і потім ще хвилин 10.
Додати сметану, добре перемішати, нагріти.
Рецепты приготовления мясных салатовИнгредиенты и способы приготовления вегетарианских
Кулинарные рецепты от Tramontina - суп чанахи рецепт.
Кулинарные рецепты от Tramontina - мясные салаты.
www.recepti.biz.uaВыпечка В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Маковый торт от юлии высоцкой видеоИзготовление тортов на заказ
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter