Азу

ДРУГІ СТРАВИ
755 Азу
Фото - Азу
інгредієнти:
  • Яловичина 800 г
  • Капуста кольрабі 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Огірок (солоний) 2 шт.
  • Кабачок 2 шт.
  • Бульйон (курячий) 0.5 л
  • Сметана 2 ст.л.
  • Лавровий лист
  • Перець духмяний
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Петрушка (зелень)

Азу, як я його розумію інгредієнти

Азу, як я його розумію Нарізати всі овочі соломкою, цибулю - крупно.

фото Азу, як я його розумію Кабачки нарізати кубиками, м'ясо - смужками.

Азу, як я його розумію Яловичина У глибокій сковороді розігріти олію, обсмажити м'ясо з цибулею.

Азу, як я його розумію Капуста кольрабі Додати солоні огірки, продовжувати обсмажування.

Азу, як я його розумію Морква Додати моркву та кольрабі, посолити. Помішуючи, обсмажити до того моменту, коли морква не змінить колір.

Азу, як я його розумію Цибуля ріпчаста Додати лавровий лист, запашний перець, бульйон і залишити тушкувати хвилин 40.

Азу, як я його розумію Огірок Коли м'ясо майже готове, додати кабачок, перемішати добре, поперчити і потім ще хвилин 10.

Азу, як я його розумію Кабачок Додати сметану, добре перемішати, нагріти.

Азу, як я його розумію Бульйон

Азу, як я його розумію Сменана

 

 

Рецепты приготовления мясных салатовИнгредиенты и способы приготовления вегетарианских

Кулинарные рецепты от Tramontina - суп чанахи рецепт.

Кулинарные рецепты от Tramontina - мясные салаты.

www.recepti.biz.uaВыпечка В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты

Маковый торт от юлии высоцкой видеоИзготовление тортов на заказ

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter