Азу
574
інгредієнти:
- Яловичина 1 кг
- Огірок (солоний) 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Томатна паста (кетчуп) 100 г
- Сіль
- Спеції
- Часник 10 зуб.
- Олія соняшникова
Яловичину порізати на невеликі смужки і обсмажити на олії, скласти в каструлю. Цибулю порізати, обсмажити до золотистого кольору і теж в каструлю до м'яса. Туди ж солоні огірки, порізані кубиками. Додати томатну пасту або кетчуп, розбавлені з водою (м'ясо повинно бути покрито соусом). Посолити і покласти спеції. Поставити на вогонь, довести до кипіння і тушкувати під кришкою на невеликому вогні приблизно 1 годину. За 10 хвилин до готовності додати дрібно порубаний часник.
Быстрые рецепты блюд! Вкусно: рецепти до нового року.
Рецепты приготовления блюд - фото рецепты новогодних блюд.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі