Азербайджанський плов
- Курка 1.5 кг
- Рис (круглий) 0.5 кг
- Олія рослинна
- Каштан 200 г
- Нут 100 г
- Родзинки (без кісточок) 100 г
- Масло вершкове 100 г
- Спеції (для м´яса)
- Кефір (кисле молоко) 0.5 л
Нут попередньо замочити у теплій воді на ніч.
Каштани надрізати і відварити протягом 10 хвилин.
Очистити від шкірки.
Рис відварити.
Курку розрізати на порційні шматки, замаринувати у спеціях. Трохи обсмажити на олії.
На обсмажене м'ясо викласти набряклий нут і каштани.
Зверху викласти відварений рис.
Злегка посолити, залити все кефіром. Поставити тушкуватися на повільному вогні близько півгодини.
При правильному приготуванні рис по стінках казана повинен утворити дуже смачну підсмажену кірочку. Вершкове масло розтопити на сковороді і викласти промиті родзинки. Родзинки поступово просочуються маслом, стають прозорими і золотистими. Викласти готовий плов на тарілку: спочатку рис, потім курку із нутом і каштанами. Викласти родзинки зверху і подати на стіл.
Рецепты мясные салаты. Салаты мясные рецепты приготовления.
Диета: рецепты для похудения: салат ласточкино гнездо фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Как приготовить вкусный шашлык: немецкая кухня рецепты с фото. Немецкие кухни.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter