Азербайджанський плов

ДРУГІ СТРАВИ
679 Азербайджанський плов
Фото - Азербайджанський плов
інгредієнти:
  • Курка 1.5 кг
  • Рис (круглий) 0.5 кг
  • Олія рослинна
  • Каштан 200 г
  • Нут 100 г
  • Родзинки (без кісточок) 100 г
  • Масло вершкове 100 г
  • Спеції (для м´яса)
  • Кефір (кисле молоко) 0.5 л

Азербайджанський плов Нут попередньо замочити у теплій воді на ніч.

Азербайджанський плов Каштани надрізати і відварити протягом 10 хвилин.

фото Азербайджанський плов Очистити від шкірки.

Рис відварити.

Азербайджанський плов Курку розрізати на порційні шматки, замаринувати у спеціях. Трохи обсмажити на олії.

Азербайджанський плов На обсмажене м'ясо викласти набряклий нут і каштани.

Азербайджанський плов Зверху викласти відварений рис.

Азербайджанський плов Злегка посолити, залити все кефіром. Поставити тушкуватися на повільному вогні близько півгодини.

Азербайджанський плов При правильному приготуванні рис по стінках казана повинен утворити дуже смачну підсмажену кірочку. Вершкове масло розтопити на сковороді і викласти промиті родзинки. Родзинки поступово просочуються маслом, стають прозорими і золотистими. Викласти готовий плов на тарілку: спочатку рис, потім курку із нутом і каштанами. Викласти родзинки зверху і подати на стіл.

Рецепты мясные салаты. Салаты мясные рецепты приготовления.

Диета: рецепты для похудения: салат ласточкино гнездо фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.

Как приготовить вкусный шашлык: немецкая кухня рецепты с фото. Немецкие кухни.