Асорті з рисом
- Рис 250 г
- Гриби 100 г
- Морква 2 шт.
- М´ясо (телятина, яловичина) 200 г
- Курага
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Молоко
- Кукурудза (консервована) 200 г
- Яйце 2 шт.
- Сметана 50 г
- Паприка солодка (мелена) 0.5 ч.л.
- Сіль
- Приправа
- Масло топлене (маргарин) 50 г
- Сир твердий 50 г
- Вода 2 л
У 2 л підсоленої води відварити рис.
Збити яйце з невеликою кількістю молока і додати туди сіль, перець і приправу.
М'ясо нарізати смужками. Залити м'ясо збитим яйцем зі спеціями, перемішати все і дати постояти півгодини.
Цибулю очистити і тонко нарізати.
Консервовану кукурудзу відкинути на дуршлак.
Курагу вимити, покласти в склянку, залити холодною водою. Через 30 хвилин вийняти курагу з води і нарізати.
Топлене масло або маргарин розігріти у великій сковороді, обсмажити в ньому м'ясо. Потім м'ясо зняти зі сковороди, а на жирі підсмажити цибулю і моркву. Додати кукурудзу, курагу і гриби. Додати трохи сметани і тушкувати на слабкому вогні приблизно 3 хвилини. Потім додати м'ясо і рис. Все перемішати і ще трохи тушкувати.
Страву, посипану зверху тертим сиром, подавати на стіл.
Семена Салат Малахитовая шкатулка: салат малахитовая шкатулка. Малахитовые шкатулки.
Рецепты панакоты с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Торт мокрый наполеонИзготовление тортов на заказ
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт торта з чорносливом.
Рецепты блюда на рождествоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Рецепт торта медовик здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter