Асорті в горщику
- Яловичина (варена) 500 г
- Маслюки (свіжі) 500 г
- Кабачок 1 шт.
- Квасоля стручкова 100 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Помідори 4 шт.
- Перець бoлгарський 1 шт.
- Масло вершкове
- Олія рослинна
- Сіль (перець, спеціі)
- Кріп 1 пуч.
- Яйце 6 шт.
- Сметана (жирна) 3 ст.л.
Маслюки почистити, відварити в підсоленій воді.
М'ясо відварити до готовності.
Цибулю почистити, нарізати півкільцями.
Обсмажити. Додати відварені гриби і смажити хвилин п'ять.
Кабачок почистити, видалити насіння і дрібно нарізати.
Стручкову квасолю також дрібно порізати.
Злегка обсмажити на сильному вогні.
Додати дрібно нарізане варене м'ясо.
І смажити ще 5 хвилин.
Далі додати помідори і перець, нарізані кубиками.
І смажити ще 5 хвилин.
Горщики змастити вершковим маслом.
На дно викласти гриби з цибулею.
Далі овочево-м'ясну суміш. Не заповнювати до кінця, повинно залишитися місце для заливки.
Накрити кришкою і поставити в духовку 200°С на 20 хвилин.
Заливка. Яйця 6 штук (з розрахунку 2 яйця на горщик) злегка збити.
Додати три столові ложки жирної сметани, сіль, спеції.
Дрібно нарізаний кріп і добре перемішати.
Через 20 хвилин дістати горщик і вилити туди яєчну суміш.
Знову поставити в духовку (горщик кришкою не накривати) на 10-15 хвилин.
Готовим со вкусом: салат с копченым мясом рецепт. Осетинские пироги на заказ.
Пицца тесто начинка. Начинка для пиццы.
Закваски для сыра ЧИЗ - ржаная закваска рецепт. Рецепты печенья на любой вкус.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты капусты пелюстки. Поможем выйти замуж в Германию.
Рецепты мясных закусок с фотоРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт медовика. Рецепты торт медовик.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter