Асорті по-бразильськи
- Грудка куряча 200 г
- Свинина 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Рис 0.5 скл.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Вода 0.5 л
- Спеції
Відварити куряче м'ясо і пропустити його через м'ясорубку. Сиру свинину теж прокрутити. У перемелене м'ясо додати відварений до напівготовності рис, дрібно посічену цибулину, томатну пасту, воду і спеції (сіль, перець, майоран). Всю масу дуже добре перемішати і викласти у вогнетривку форму (бажано в чотирикутну). Поставити в духовку і запікати 30 хвилин при помірній температурі. Готову страву можна подавати в холодному і гарячому вигляді.
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - рецепты рождественской выпечки. Рецепты для пекарни.
Кулинарный журнал - первые блюда рецепты.
Поможем выйти замуж в Германию: рецепт борща украинского. Простые рецепты блюд.
Печенье за 15 минут банан геркулес видеоПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Кексы в магазине Rozetka: кекс без масла и маргарина.
Рецепты канапе бутерброды Холодные закуски баклажаны фото. Рецепты Холодных закусок.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter