Асорті
- Капуста цвітна 1 шт.
- Часник 6 зуб.
- Морква 1 шт.
- Томат 5 шт.
- Перець солодкий болгарський
- Сіль
- Соєвий соус
- Яйце куряче
- Олія кукурудзяна (оливкова)
- Чорний перець
Моркву очистити і порізати тонкими кружечками (брусочками, кубиками).
Обсмажити моркву в кукурудзяній (оливковій) олії до появи золотистої скоринки (смажити бажано на середньому вогні, щоб морква не згоріла).
Обсмажену моркву викласти в сотейник.
Цвітну капусту відварити в киплячій підсоленій воді до напівготовності.
Остудити, розділити на суцвіття.
Півтори склянки капустяного відвару відставити убік.
Часник натерти на крупній тертці.
Обсмажити часник на олії, що залишилася після смаження моркви (при необхідності додати свіжої олії).
Додати до часнику відварену цвітну капусту, обсмажувати до зарум'янювання.
Обсмажену капусту з часником викласти до моркви.
Болгарський перець очистити від насіння, промити, запекти в духовій шафі близько 10 хвилин при температурі 200-210 градусів.
Болгарський перець очистити від шкірки (можна зрізати м'якоть гострим тонким ножем) і порізати кубиками (1х1 см).
Порізаний перець обсмажити в свіжій кукурудзяній (оливковій) олії при високій температурі до золотавого кольору.
Обсмажений перець додати до моркви і капусти в сотейник.
Свіжі томати опустити на кілька секунд у киплячу воду, остудити і зняти з них шкірку.
Поламати томати на часточки, які обсмажити на гарячій олії протягом 2-3 хвилин періодично помішуючи дерев'яною лопаткою.
Додати у томати столову ложку соєвого соусу.
Обсмажені томати скласти в сотейник до моркви, капусти та перцю.
Влити у каструлю 1,5 склянки капустяного відвару, все акуратно перемішати.
Досолити і поперчити за смаком (бажано використовувати чорний перець).
Довести до кипіння, влити сире збите яйце, перемішати і вимкнути плиту.
Подавати на стіл як в гарячому вигляді (з додаванням майонезу) так і в холодному (з додаванням сметани).
http://recepti.biz.ua новогодние рецепты праздничных блюд
Французские десерты рецептыПитомник французских бульдогов
ЗдесьБиография Юлии Тимошенко
Салаты рецепты - мясные салаты с грибами.
Салоны кухонной мебели: немецкая кухня рецепты с фото. Немецкие кухни.
Печенье барниПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter