Ашлянфу

ДРУГІ СТРАВИ
724 Ашлянфу
Фото - Ашлянфу
інгредієнти:
  • Локшина (Ашлянфу, китайська локшина крохмальна) 1 пач.
  • Грудка куряча 1 шт.
  • Овочі
  • Олія рослинна
  • Перець чилі
  • Часник
  • Соєвий соус
  • Глутамат натрію

Відварити локшину в киплячій воді протягом 7-10 хвилин. У казані (можна і в сковороді) розігріти олію, покласти туди розкришений стручок перцю, потім додати порізане тонкими скибочками куряче філе. Обсмажити на сильному вогні, додати овочі і також обсмажити на сильному вогні. Покласти туди локшину, смажити, ретельно перемішуючи. Додати рубаний часник, соєвий соус і глутамат натрію, відразу вимкнути. Можна додати оцет.

Купить мицелий: салат с жареными грибами. Рецепты салатов на любой вкус.

Домашняя косметика - рецепт бисквитного рулета с кремом.

Рецепты индийской кухни с фотографиямиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter