Ашлянфу
740
інгредієнти:
- Локшина (Ашлянфу, китайська локшина крохмальна) 1 пач.
- Грудка куряча 1 шт.
- Овочі
- Олія рослинна
- Перець чилі
- Часник
- Соєвий соус
- Глутамат натрію
Відварити локшину в киплячій воді протягом 7-10 хвилин. У казані (можна і в сковороді) розігріти олію, покласти туди розкришений стручок перцю, потім додати порізане тонкими скибочками куряче філе. Обсмажити на сильному вогні, додати овочі і також обсмажити на сильному вогні. Покласти туди локшину, смажити, ретельно перемішуючи. Додати рубаний часник, соєвий соус і глутамат натрію, відразу вимкнути. Можна додати оцет.
Купить мицелий: салат с жареными грибами. Рецепты салатов на любой вкус.
Домашняя косметика - рецепт бисквитного рулета с кремом.
Рецепты индийской кухни с фотографиямиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі