Артишоки з хамоном
- Артишок 2 шт.
- Окіст (свинний сиров´ялений - хамон) 80 г
- Сік лимонний 0.5 шт.
- Олія оливкова 0.5 ст.л.
- Соус (бешамель)
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Часник
Закип'ятити воду з соком лимона (можна замінити оцтом) і сіллю.
Артишоки очистити від верхнього листя. Відварити протягом 15 хвилин. Злити і дати стекти воді.
Акуратно чайною ложечкою вийняти серцевину (можна гострим ножем) так, щоб не розламати.
Окремо нарізати хамон і обсмажити на оливковій олії, поперчити і додати трохи часнику.
Наповнити артишоки хамоном і залити бешамель.
Поставити під гриль на 4-5 хвилин при 180-190 градусах.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепты рождественской выпечки. Кухонные Принадлежности.
Торт на день народження 11 роквТорты и пирожные на заказ
Торт В Мультиварке Рецепты - праздничные рецепты новогодние рецепты. Готовим со вкусом.
Рецепты новогодних блюдСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Кулинарные рецепты от Tramontina - мясные салаты с грибами. Салаты рецепты.
Кулинарные рецепты: рецепты пошагово с фото. Рецепты с фото.
Пирог со шпинатом высоцкаяПироги на любой вкус. Классические и современные рецепты с пошаговыми фото
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter