Ароматний горщик із сухофруктами
- Філе куряче 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Морква 3 шт.
- Цибуля зелена
- Картопля 6 шт.
- Курага 12 шт.
- Помідор (черрі) 12 шт.
- Зелень
- Кетчуп 2 ст.л.
- Сметана
- Мед 0.5 ст.л.
- Суміш перців
- Сіль
- Олія рослинна
- Чорнослив 12 шт.
Куряче філе помити, нарізати шматочками. Змішати кетчуп, сметану та мед і викласти курку, добре перемішати. Залишити на 2 години.
Цибулю і моркву очистити. Цибулю нарізати кубиками, моркву нашаткувати соломкою. На олії приготувати засмажку із цибулі і моркви. Засмажку добре приправити сумішшю перців.
У горщики рівномірно викласти половину засмажки. Потім курячі шматочки. Черрі, чорнослив і курагу розрізати навпіл і по 3 штучки додати в горщики. Покласти нарізану кільцями зелену цибулю. Картоплю очистити і нарізати шматочками (по 1,5-2 картоплини на горщик). Посипати подрібненою зеленню. Зверху викласти решту моркв'яно-цибульної засмажки. У миску налити 500 мл окропу, досить сильно посолити (0,5 десертної ложки солі). І рівномірно розлити по горщиках.
Горщики накрити кришкою і поставити в розігріту до 220°С духовку на 1 годину 10 хвилин. Хвилин через 50 зменшити до 200 градусів.
Рецепты салатов на любой вкус: салаты с редькой рецепты с фото.
Салат с сердцем и горошкомМясных, фруктовых и экзотических салатов
Французская кухня рецепты галеты. Французская кухня рецепты жульен.
Рождественские блюда рецептыКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
рецепт лазаньи от даши малаховой
Салат из редьки рецепт www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter