Ароматний горщик
- Свинина (вирізка) 500 г
- Ребра свинні (копчені) 300 г
- Картопля 1 кг
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Помідор 4 шт.
- Огірок (маринований) 4 шт.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Оливки, лимон, зелень
М'ясо порізати на невеликі шматочки і обсмажити до золотистої скоринки.
Натерти на крупній тертці огірки, нарізати дрібно помідори (без шкірки), додати томатну пасту і протушкувати на сковороді, де смажилося м'ясо, додавши трохи розсолу від огірків.
Приготувати реберця, порубавши або поламавши на невеликі шматочки, почистити і нарізати картоплю, моркву, цибулю, все посолити, поперчити, додати спеції.
Скласти в горщик м'ясо, реберця, картоплю з морквою та цибулею, поверх викласти соус і часточку помідора, додати гарячий бульйон або воду до половини горщика.
Поставити в духовку на 1 годину 20 хв.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт торта киевский. Воздушный торт с малиной.
Рецепты с малиной: рецепты блюд с ливером. Избавьтесь от варикоза навсегда.
www.recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты пончиков на кефире.
Рецепты с фото - рецепты панакоты с фото.
Легкое блюдо из говядины здесь
Рецепты новогодних блюд с фотографиямиКулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter