Ароматні креветки по-китайськи
	
					721				
		 
		
				
				
				
				
		
			
				
					
			
			
			
			
	
				 
			 
		
				
					
				
			
				
				
		
	
	
			 
		
				
				
				
				
		
інгредієнти:
- Креветки (великі відварені) 500 г
- Олія рослинна 1 ст.л.
- Лайм (лимон) 1 шт.
- Олія кунжутна 1 ст.л.
- Кунжутне насіння 1 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Зелень свіжа (кріп, цибуля)
- Соус устричний (соєвий)

 Часник і зелень очистити і подрібнити.
 Часник і зелень очистити і подрібнити.
 Сковороду добре розігріти на максимальній температурі, додати олію (рослинна + кунжутна) і швидко обсмажити креветки, помішуючи, щоб підрум'янилися, і в той же час не пересушити (2-4 хвилини).
 Сковороду добре розігріти на максимальній температурі, додати олію (рослинна + кунжутна) і швидко обсмажити креветки, помішуючи, щоб підрум'янилися, і в той же час не пересушити (2-4 хвилини).
 Додати устричний соус, кунжутне насіння, сік лайма (лимона).
 Додати устричний соус, кунжутне насіння, сік лайма (лимона).
 Зелень із часником.
 Зелень із часником.
Перемішати й подавати.


Рецепты мяса по-французски - изысканные рецепты французской кухни.
Легкие блюда рецепт тут
http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты всевозможных диет
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
			Показати коментарі		
	
