Ароматне м'ясо, запечене у рукаві із овочами
641
інгредієнти:
- Яловичина 500 г
- Квасоля (зелена стручкова) 300 г
- Капуста цвітна 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Сік лимонний 3 ст.л.
- Соєвий соус 3 ст.л.
- Гірчиця 3 ст.л.
- Спеції (для м´яса)
М'ясо порізати на великі шматки, відбити з обох сторін. Цибулю порізати півкільцями, часник шматочками. М'ясо обмазати гірчицею, додати до нього цибулю і часник, замаринувати у лимонному соці, соєвому соусі, спеціях, залишити на годину.
Потім скласти м'ясо у рукав, овочі додати до м'яса, рукав зав'язати, поставити у духовку на 40 хвилин.
Рецепт как приготовить творожный диетический пирог или кекс здесь
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт салата белочка. Готовим со вкусом.
Праздничные новогодние рецепты блюд www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі