Ароматне м'ясо, запечене у рукаві із овочами

ДРУГІ СТРАВИ
641 Ароматне м'ясо, запечене у рукаві із овочами
Фото - Ароматне м'ясо, запечене у рукаві із овочами
інгредієнти:
  • Яловичина 500 г
  • Квасоля (зелена стручкова) 300 г
  • Капуста цвітна 200 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Сік лимонний 3 ст.л.
  • Соєвий соус 3 ст.л.
  • Гірчиця 3 ст.л.
  • Спеції (для м´яса)

М'ясо порізати на великі шматки, відбити з обох сторін. Цибулю порізати півкільцями, часник шматочками. М'ясо обмазати гірчицею, додати до нього цибулю і часник, замаринувати у лимонному соці, соєвому соусі, спеціях, залишити на годину.

Потім скласти м'ясо у рукав, овочі додати до м'яса, рукав зав'язати, поставити у духовку на 40 хвилин.

Рецепт как приготовить творожный диетический пирог или кекс здесь

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт салата белочка. Готовим со вкусом.

Праздничные новогодние рецепты блюд www.recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter