Ароматна валенсійська паелья з морепродуктами
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Мідії 12 шт.
- Креветки 12 шт.
- Кальмар (консервований) 12 шт.
- Олія рослинна 4 ст.л.
- Шафран 2 г
- Паприка 1 ч.л.
- Лист лавровий 1 шт.
- Сіль
- Перець чорний
- Рис круглий 500 г
- Бульйон м'ясний 1.25 мл
Цибулю і часник дрібно посікти. Мідії вимити щіткою під водою.
У розігрітій олії обсмажити мідії, щоб вони розкрилися. Викласти і обсмажити креветки. Морепродукти зняти зі сковороди, перемішати з кальмарами і поставити у тепле місце.
У жирі, що залишився від смаження, спасерувати цибулю і часник. Посипати шафраном та меленою паприкою. Додати лавровий лист, сіль, перець.
Перемішати з рисом і тушкувати 5 хв. Влити гарячий бульйон. Варити рис близько 25 хв під щільно прикритою кришкою. Приправити сіллю і меленим чорним перцем. Рис перемішати з морепродуктами. Потримати сковороду на сильному вогні близько 5 хв, щоб утворилася скориночка. Прикрасити петрушкою. До паельї подати червоне вино.
Горшочки для запекания Чанахи: суп чанахи рецепт. Рецепты супов и бульонов с фото.
Картошка В Мультиварке Рецепты: рецепты панакоты с фото.
recepti.biz Сборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Готовим со вкусом: рецепты новогодних блюд с фотографиями. Рецепты с малиной.
ЦИК не дал Лимонову: лимонник торт.
Рецепт блинов с грибами - блины с грибами рецепт с фото. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter