Ароматна свининка

ДРУГІ СТРАВИ
598 Ароматна свининка
Фото - Ароматна свининка
інгредієнти:
  • Свинина 500 г
  • Яйце 2 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Спеції
  • Майонез
  • Сир твердий 50 г

Філе свинини нарізати на порційні шматки. Відбити. Змастити кожен шматок гірчицею, сіллю, спеціями і часником, залишити на 2 години. Можна довше.

Цибулю подрібнити. Змішати в окремій посудині із яйцями і дрібкою солі.

Коли пройде час маринування м'яса - обваляти кожен шматок у яйці з цибулею. Обсмажити в олії до золотистої скоринки. Потім викласти м'ясо на деко або у будь-яку форму для запікання. Кожен шматочок зверху полити майонезом. Поставити у духовку на 30 хв при температурі 180 градусів. Через 20 хв вийняти і посипати тертим сиром. Випікати до готовності. 

 

Как приготовить летний салат: салат святковий рецепт.

www.recepti.biz.uaСтатьи о рыбах. Рецепты всевозможных диет

Рецепты торт киевскийТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты

http://recepti.biz.uaПростые и вкусные рецепты варенья и джемов из ягод и фруктов

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт домашнего печенья на смальце. Формы для создания печенья.

рецепты. торт медовик