Ароматна свининка
- Свинина 500 г
- Яйце 2 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Спеції
- Майонез
- Сир твердий 50 г
Філе свинини нарізати на порційні шматки. Відбити. Змастити кожен шматок гірчицею, сіллю, спеціями і часником, залишити на 2 години. Можна довше.
Цибулю подрібнити. Змішати в окремій посудині із яйцями і дрібкою солі.
Коли пройде час маринування м'яса - обваляти кожен шматок у яйці з цибулею. Обсмажити в олії до золотистої скоринки. Потім викласти м'ясо на деко або у будь-яку форму для запікання. Кожен шматочок зверху полити майонезом. Поставити у духовку на 30 хв при температурі 180 градусів. Через 20 хв вийняти і посипати тертим сиром. Випікати до готовності.
Как приготовить летний салат: салат святковий рецепт.
www.recepti.biz.uaСтатьи о рыбах. Рецепты всевозможных диет
Рецепты торт киевскийТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
http://recepti.biz.uaПростые и вкусные рецепты варенья и джемов из ягод и фруктов
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт домашнего печенья на смальце. Формы для создания печенья.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter