Ароматна свинина із овочами та курагою

ДРУГІ СТРАВИ
638 Ароматна свинина із овочами та курагою
Фото - Ароматна свинина із овочами та курагою
інгредієнти:
  • М´ясо (свинина) 400 г
  • Перець болгарський 5 шт.
  • Кабачок 1 шт.
  • Курага 100 г
  • Цибуля порей 1 шт.
  • Бульйон (м´ясний) 200 мл
  • Соєвий соус 5 ст.л.
  • Часник 3 зуб.
  • Імбир (свіжий корінь) 25 г
  • Цедра лимона 0.5 шт.

Ароматна свинина з овочами і курагою інгредієнти 

Ароматна свинина з овочами і курагою М'ясо нарізати на смужки приблизно 1,5х1,5 см.

Маринад.

Часник дрібно порубати.

Корінь імбиру дрібно порубати.

Змішати рубаний часник, імбир і 4 столових ложки соєвого соусу.

Отриманим маринадом залити м'ясо і залишити маринуватися на 60 хвилин.

фото Ароматна свинина з овочами і курагою Кабачок і перець нарізати невеликими кубиками (приблизно 1х1 см), цибулю порей - кільцями. Курагу замочити у теплій воді на кілька хвилин. Важливо - не дозволити куразі сильно розмокнути.

Ароматна свинина з овочами і курагою М'ясо У глибокій сковороді розігріти олію.

У дуже гарячій олії на великому вогні обсмажити м'ясо з усіх боків до рум'яної скориночки, приблизно 5 хвилин.

До м'яса додати кабачок кубиками і обсмажити, помішуючи, ще 2-3 хвилини.

Туди ж відправити солодкий перець і цибулю. Смажити ще 2-3 хвилини.

Ароматна свинина з овочами і курагою Перець болгарський До м'яса з овочами додати нарізану соломкою курагу. Влити склянку бульйону, додати ложку соєвого соусу і цедру половини лимона. Зменшити вогонь, перемішати і накрити кришкою. Тушкувати на невеликому вогні 15-20 хвилин.

Ароматна свинина з овочами і курагою Кабачок На гарнір подати відварений рис.

ТутКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

ЗдесьАмериканский стаффордширский терьер. Стихи американских поэтов, биографии

recepti.biz Рецепты пирогов на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео