Ароматна свинина із овочами та курагою
- М´ясо (свинина) 400 г
- Перець болгарський 5 шт.
- Кабачок 1 шт.
- Курага 100 г
- Цибуля порей 1 шт.
- Бульйон (м´ясний) 200 мл
- Соєвий соус 5 ст.л.
- Часник 3 зуб.
- Імбир (свіжий корінь) 25 г
- Цедра лимона 0.5 шт.
М'ясо нарізати на смужки приблизно 1,5х1,5 см.
Маринад.
Часник дрібно порубати.
Корінь імбиру дрібно порубати.
Змішати рубаний часник, імбир і 4 столових ложки соєвого соусу.
Отриманим маринадом залити м'ясо і залишити маринуватися на 60 хвилин.
Кабачок і перець нарізати невеликими кубиками (приблизно 1х1 см), цибулю порей - кільцями. Курагу замочити у теплій воді на кілька хвилин. Важливо - не дозволити куразі сильно розмокнути.
У глибокій сковороді розігріти олію.
У дуже гарячій олії на великому вогні обсмажити м'ясо з усіх боків до рум'яної скориночки, приблизно 5 хвилин.
До м'яса додати кабачок кубиками і обсмажити, помішуючи, ще 2-3 хвилини.
Туди ж відправити солодкий перець і цибулю. Смажити ще 2-3 хвилини.
До м'яса з овочами додати нарізану соломкою курагу. Влити склянку бульйону, додати ложку соєвого соусу і цедру половини лимона. Зменшити вогонь, перемішати і накрити кришкою. Тушкувати на невеликому вогні 15-20 хвилин.
На гарнір подати відварений рис.
ТутКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
ЗдесьАмериканский стаффордширский терьер. Стихи американских поэтов, биографии
recepti.biz Рецепты пирогов на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter