Ароматна рибка у гніздах
- Філе рибне (риба біла, минтай) 500 г
- Молокo 500 мл
- Батон 400 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Кріп 1 пуч.
- Майонез 100 г
- Сир твердий 150 г
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Сік лимона 2 ст.л.
Батон нарізати на шматочки близько 2 см.
Цибулю нарізати дрібно.
Кріп подрібнити.
Рибу нарізати маленькими кубиками.
Рибу, цибулю, зелень з'єднати, посолити, поперчити, полити лимонним соком і добре перемішати.
Це начинка.
Молоко налити у глибоку миску. Добре намочити у ньому шматочки батона з обох сторін.
Форму для випічки добре змастити олією. Шматочки батона трохи віджати і викласти у форму.
Серединку кожного шматочка притиснути пальцями так, щоб вийшло заглиблення.
У поглиблення, викласти начинку.
Змастити майонезом і відправити в духовку, розігріту до 180 градусів, на 40-45 хвилин.
Сир натерти на дрібній тертці.
Коли пройде вказаний час, дістати гніздечка з духовки, посипати сиром і поставити у піч ще на 5-7 хвилин, доки не розплавиться сир.
Эксклюзивные торты на заказ: торт вышиванка рецепт.
Готовим со вкусом: рецепты выпечки на рождество. Избавьтесь от варикоза навсегда.
Кухня с юлией высоцкой видеоО суши и блюдах японской кухни
Салат мимоза приготовить. Рецепты салатов мимоза.
Простые рецепты блюд - чанахи рецепт. Горшочки для запекания Чанахи.
Эспрессо тв украина новостиэспрессо
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter