Ароматна рибка у гніздах

ДРУГІ СТРАВИ
630 Ароматна рибка у гніздах
Фото - Ароматна рибка у гніздах
інгредієнти:
  • Філе рибне (риба біла, минтай) 500 г
  • Молокo 500 мл
  • Батон 400 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Кріп 1 пуч.
  • Майонез 100 г
  • Сир твердий 150 г
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Сік лимона 2 ст.л.

Ароматна рибка в гнeздишках інгредієнти

Ароматна рибка в гнeздишках Батон нарізати на шматочки близько 2 см.

фото Ароматна рибка в гнeздишках Цибулю нарізати дрібно.

Ароматна рибка в гнeздишках Філе рибне Кріп подрібнити.

Ароматна рибка в гнeздишках Молокo Рибу нарізати маленькими кубиками.

Ароматна рибка в гнeздишках Батон Рибу, цибулю, зелень з'єднати, посолити, поперчити, полити лимонним соком і добре перемішати.

Це начинка.

Ароматна рибка в гнeздишках Цибуля ріпчаста Молоко налити у глибоку миску. Добре намочити у ньому шматочки батона з обох сторін.

Ароматна рибка в гнeздишках Кріп Форму для випічки добре змастити олією. Шматочки батона трохи віджати і викласти у форму.

Ароматна рибка в гнeздишках Майонез Серединку кожного шматочка притиснути пальцями так, щоб вийшло заглиблення.

Ароматна рибка в гнeздишках Сир твердий У поглиблення, викласти начинку.

Ароматна рибка в гнeздишках Сіль Змастити майонезом і відправити в духовку, розігріту до 180 градусів, на 40-45 хвилин.

Ароматна рибка в гнeздишках Перець чорний Сир натерти на дрібній тертці.

Ароматна рибка в гнeздишках Сік лимона Коли пройде вказаний час, дістати гніздечка з духовки, посипати сиром і поставити у піч ще на 5-7 хвилин, доки не розплавиться сир.

Ароматна рибка в гнeздишках

Эксклюзивные торты на заказ: торт вышиванка рецепт.

Готовим со вкусом: рецепты выпечки на рождество. Избавьтесь от варикоза навсегда.

Кухня с юлией высоцкой видеоО суши и блюдах японской кухни

Салат мимоза приготовить. Рецепты салатов мимоза.

Простые рецепты блюд - чанахи рецепт. Горшочки для запекания Чанахи.

Эспрессо тв украина новостиэспрессо

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter