Ароматна рибка

ДРУГІ СТРАВИ
572 Ароматна рибка
Фото - Ароматна рибка
інгредієнти:
  • Риба (філе або тушка)
  • Пиво світле
  • Яйце куряче
  • Борошно
  • Сіль
  • Перець
  • Кріп
  • Олія рослинна

Рибу обробити.

У пиво додати яйце (1 маленьке на півсклянки або велике на склянку), сіль, перець і борошно до консистенції густої сметани. Добре вимішати, додати дрібно нарізаний кріп і перемішати ще раз.

Підготовлені шматочки риби занурити у кляр і смажити у розігрітій олії на середньому вогні до золотавого кольору. Товстенькі шматочки смажити під кришкою, щоб просмажилися ізсередини.


Кулинарные рецепты: рецепты капусты пелюстки.

ЗдесьПраздничное агентство. Праздничная компания

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter