Ароматна рибка
572
інгредієнти:
- Риба (філе або тушка)
- Пиво світле
- Яйце куряче
- Борошно
- Сіль
- Перець
- Кріп
- Олія рослинна
Рибу обробити.
У пиво додати яйце (1 маленьке на півсклянки або велике на склянку), сіль, перець і борошно до консистенції густої сметани. Добре вимішати, додати дрібно нарізаний кріп і перемішати ще раз.
Підготовлені шматочки риби занурити у кляр і смажити у розігрітій олії на середньому вогні до золотавого кольору. Товстенькі шматочки смажити під кришкою, щоб просмажилися ізсередини.
Кулинарные рецепты: рецепты капусты пелюстки.
ЗдесьПраздничное агентство. Праздничная компания
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі