Ароматна куряча печінка із грибами
- Печінка куряча 700 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Гриби 400 г
- Часник 2 зуб.
- Масло вершкове 20 г
Покласти курячу печінку у миску і засипати хмелі-сунелі. Перемішати, залишити на ніч.
У глибокій сковороді (або сотейнику) розігріти олію і вершкове масло, нарізати туди цибулю півкільцями і подрібнити часник.
Швидко обсмажити на сильному вогні 2-3 хв, помішуючи, до м'якості та легкого золотистого відтінку.
Викласти туди ж печінку і знову швидко обсмажити кілька хвилин, щоб вона зверху стала трохи коричневою. Потім додати у сковороду гриби і смажити 2-3 хв.
Потім додати томатну пасту (помідор) і посолити. Усе перемішати. Якщо рідини немає, можна трохи додати води, щоб тільки покрити дно.
Ретельно все перемішати, закрити кришкою і тушкувати на повільному вогні 20 хвилин.
Рецепты тортов без выпечкиЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт
ЗдесьБлюда В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Купить Варенье: черничное варенье.
Рецепты Приготовления - оригинальные салаты из морепродуктов. Продажа сельхозсырья,цветы.
Рецепты салатов из ассорти морепродуктовУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter