Ароматна курочка з овочами
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Перець болгарський 2 шт.
- Цукіні (кабачок)
- Гриби печериці 200 г
- Бульйон 150 мл
- Помідор 250 г
- Стегенце куряче 4 шт.
- Кукурудза цукрова 425 г
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Паприка мелена
- Орегано сушений
- Олія рослинна
- Цибуля зелена 1 пуч.
Вогнетривку форму змастити олією. Цибулю і часник очистити і подрібнити. Перець очистити від насіння і нарізати кубиками або соломкою. Печериці помити і нарізати на четвертинки. Цукіні очистити і нарізати соломкою. Курку натерти сіллю, перцем, меленою паприкою і трохи обсмажити з двох боків на олії.
Всі інгредієнти, бульйон і помідори протерті скласти у вогнетривку форму і перемішати. Посолити, поперчити і заправити орегано. Зверху укласти стегенця, накрити фольгою або кришкою і поставити в холодну духовку. Нагріти до 200 градусів. Запікати 60 хв.
Зелену цибулю подрібнити. Кукурудзу відкинути на дуршлак і дати стекти рідині. Стегенця обережно дістати, до овочів додати цибулю і кукурудзу і повернути м'ясо назад. Поставити знову в духовку на 15 хв, але вже без кришки.
Подавати курку з овочами як самостійну страву або додати гарнір.
Салат из омлета с ветчинойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты пасхи вкусной в хлебопечкеРецепт Творожной Запеканки В Мультиварке. Авторские рецепты
Рецепт салата из языка с грибамиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
www.recepti.biz.uaТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты пошаговые с фото. Готовим со вкусом.
Рецепт торта медовик видеоКак приготовить вкусный шашлык? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепты салатов из морепродуктов. Рецепт салат морепродуктов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter