Ароматна курочка у вершковому соусі
- Філе куряче 600 г
- Картопля (велика) 6 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Печериці 300 г
- Бринза 125 г
- Сметана (жирна; вершки з високим % жирності) 300 г
- Масло вершкове 50 г
- Вино червоне (сухе; напівсолодке) 150 мл
- Зелень (цибуля зелена, кріп, петрушка) 1 пуч.
- Спеції
- Вода
Куряче філе нарізати невеликими шматочками і скласти у вогнетривку посудину.
Посипати спеціями (карі, суміш перців, гриби сушені з травами, морська сіль), зверху викласти цибулю півкільцями і залити вином. Залишити маринуватися хоча б на півгодини, накрити плівкою або фольгою.
Замариновану курочку відправити в духовку на режим "гриль" приблизно на 15 хвилин, якщо гриля немає, то обсмажити трохи на сковороді і викласти у змащені вершковим маслом горщики.
Бринзу змішати зі сметаною і викласти на курочку.
Зверху викласти печериці, якщо сирі, то попередньо нарізати і обсмажити до м'якості.
Далі викласти нарізану кубиками картоплю, можна заздалегідь трохи обсмажити.
Розподілити по горщиках підливу від курки і долити водою у рівень з картоплею.
Посипати дрібно нарізаною зеленню.
Накрити тістом (у 350 мл теплої води розчинити 1 ст. л. з гіркою сухих дріжджів, додати 1 ч. л. цукру, 1 ч. л. солі, 600 г борошна. Вимісити протягом 10 хвилин тісто. Покласти його у миску, накрити рушником і залишити у теплому місці підійти хвилин на 40. Змочити руки в олії, дістати тісто і місити хвилин 5. Потім знову у миску хвилин на 20) або просто кришечками, і відправити в духовку на 200 градусів до готовності.
Готовим со вкусом - рецепт свиной рульки от юлии высоцкой. Простые рецепты блюд.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: салат с копченым мясом рецепт. Натуральное мясо для питомцев.
Рецепты французских салатов http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter