Ароматна курка у кремовому мигдалевому соусі
- Грудка куряча 1.1 кг
- Цибуля ріпчаста 1.5 скл.
- Олія оливкова 1 ст.л.
- Кориця (палички) 6 шт.
- Лавровий лист 5 шт.
- Часник 6 зуб.
- Карі (порошок) 2 ч.л.
- Куркума 0.5 ч.л.
- Сметана (нежирна) 0.25 скл.
- Борошно 1 ч.л.
- Бульйон (курячий) 1 скл.
- Цукор 0.5 ч.л.
- Сіль 0.5 ч.л.
- Мигдаль 1 скл.
Мигдаль обсмажити, 2 ст. л. залишити, решту змолоти у кавомолці.
Нагріти оливкову олію у неглибокій пательні. Додати палички кориці та лаврові листки. Готувати 2 хвилини до появи аромату.
Додати цибулю і часник, пасерувати 5 хвилин.
Додати порошок карі, сіль, куркуму і мелену корицю.
Додати шматочки курки і бульйон.
Довести до кипіння. Накрити кришкою, зменшити вогонь і готувати на повільному вогні 35 хвилин.
Дістати шматочки курки шумівкою.
Рідину, що залишилася, готувати на повільному вогні ще 5 хвилин.
Змішати сметану, борошно і цукор у маленькій мисці.
Додати 1/2 соусу зі сковороди.
Додати сметанну суміш у сковороду, перемішати до однорідності.
Повернути шматочки курки і додати мелений мигдаль.
Готувати 5 хвилин, помішуючи, соус має загуснути трохи.
Витягнути лаврові листочки і палички кориці. Посипати пластинками мигдалю.
Купить мицелий: салат с жареными грибами.
Лазанья рецепт высоцкаяРецепты Для Мультиварки -Молоко -Пошагово -Творожить. Авторские рецепты
Рецепт морковного пирога: рецепты новогодних блюд. Вегетарианские рецепты.
Рецепты праздничных закусок с фотоРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Аюрведа, йога, Индия - рецепты индийской кухни.
Киев Украинская кухня ресторан http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter