Ароматна гречка з серцем і грибами в горщиках
- Серце куряче 400 г
- Гречка 12 ст.л.
- Селера (коренева) 150 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Печериці (свіжі) 4 шт.
- Перець (болгарський) 0.5
- Часник 1 зуб.
- Зелень (кріп, петрушка, кінза)
- Рослинна олія
- Сіль, перець
Серця відварити майже до готовності, води повинно бути досить, тому що цей бульйон потім заливається в горщики. Бульйон посолити.
Селеру нарізати соломкою і обсмажити на олії.
Додати печериці, нарізані соломкою.
Цибулю, нарізану соломкою.
Болгарський перець, нарізаний соломкою.
Видавити часник. Трохи посолити і поперчити.
У горщики викласти промиту гречку (по 3 столові ложки).
Викласти серця.
Овочі з грибами.
Залити бульйоном. Майже до верху. Якщо бульйону не вистачить, додати трохи гарячої кип'яченої води.
Посипати зеленню.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Готувати до готовності гречки (хвилин 30).
Подавати прикрасивши зеленню.
Тутрецепти до нового року
Рецепты для пароварки, вкусно - французские салаты рецепты с фото. Мультиварка Philips.
Рецепты с фото - рецепты пляцков с фото. Готовим со вкусом.
Рецепты салатов на любой вкус - салат черепаха с фото.
http://recepti.biz.uaРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Мюзикл Баллада о маленьком сердце - тортики фото. Торт с фотографией.
Ищете диетические рецепты? Узнай: мастер шеф рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Торт наполеон по рецепту французских поваров. Классический рецепт торта наполеон.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter