Ароматна баранина з молодою картоплею
- Баранина (м´якоть) 700 г
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Морква 3 шт.
- Сіль
- Спеції (паприка, чорний перець, кмин, часник, базилік, коріандр, куркума, хмелі-сунелі, мелена гвоздика)
М'якоть баранини середньої жирності нарізаємо невеликим кубиком.
Цибулю нарізаємо півкільцями, моркву натираємо на крупній тeртці. Зелень (кінзу, кріп, цибулю зелeну, молодий весняний часник, крес-салат, тархун) дрібно нарізаємо. В одній маленькій чашечці відразу змішуємо всі спеції. Кожної спеції менше половини чайної ложки.
Казан добре нагріти на великому вогні, налити соняшникову олію, добре загострити. Баранину викласти і обсмажити до золотистої скоринки. Додати цибулю, всe перемішати, трохи обсмажити, залити водою приблизно на 2 пальці зверху, довести до кипіння на великому вогні, а потім зменшити вогонь, закрити кришкою і залишити тушкуватися хвилин на 30. Через півгодини додати моркву, перемішати і додати спеції, крім хмелі-сунелі, налити півсклянки води і залишити тушкуватися щe на півгодини.
Молоду картоплю, якщо вона дрібна, покласти цілком, якщо середня, то розрізати на 2 половинки. Додати хмелі-сунелі, перемішати, накрити кришкою і тушкувати до готовності. Картопля повинна бути дуже м'якою, але при цьому не розсипатися. За 15 хвилин до готовності страви покласти всю зелень, всe акуратно перемішати, накрити кришкою.
www.recepti.biz.ua Читать пошаговый фото рецепт торта
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter