"Архієрейська" картопля
- Картопля (відварена в мундирі) - 8 шт
- Борошно - 2 ст. л.
- Сіль
- Рослинна олія
- Гриби (мариновані)
- Зелень
Якщо під рукою є. відварна картопля. , готується зовсім швидко. Якщо ні - відваріть, страва того варта.
Картоплю очищаємо, нарізаємо великими шматками .
Обвалюємо в 2 ст. л. борошна .
І обсмажуємо в розжареній підсоленій рослинній олії на сильному вогні. Перевертати треба обережно, всього 2 рази, щоб не розламати шматочки і дати можливість з´явитися на скибочках картоплі чудесній рум´яній і хрусткій скоринці - в ній-то і є та сама родзинка, самий смак!.
Подається картопелька гаряча, з пилу, з жару, із зеленню і грибочками. Ми не постимо, але, думаю, для тих, хто дотримується посту, цей рецепт - знахідка.
Ми картопельку з такою цікавою назвою ум`яли як гарнір до тюфтельки.
Смачно!.
Рецепты диетическиеПроверенные рецепты с фото. Желе, десерты, напитки и даже супы из малины
Рецепты салат язык. Рецепты салатов на эстонском языке.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter