"Архієрейська" картопля

ДРУГІ СТРАВИ
453 "Архієрейська" картопля
інгредієнти:
  • Картопля (відварена в мундирі) - 8 шт
  • Борошно - 2 ст. л.
  • Сіль
  • Рослинна олія
  • Гриби (мариновані)
  • Зелень

Якщо під рукою є. відварна картопля. , готується зовсім швидко. Якщо ні - відваріть, страва того варта.

Картоплю очищаємо, нарізаємо великими шматками .

фото   Обвалюємо в 2 ст. л. борошна .

І обсмажуємо в розжареній підсоленій рослинній олії на сильному вогні. Перевертати треба обережно, всього 2 рази, щоб не розламати шматочки і дати можливість з´явитися на скибочках картоплі чудесній рум´яній і хрусткій скоринці - в ній-то і є та сама родзинка, самий смак!.

Подається картопелька гаряча, з пилу, з жару, із зеленню і грибочками. Ми не постимо, але, думаю, для тих, хто дотримується посту, цей рецепт - знахідка.

Ми картопельку з такою цікавою назвою ум`яли як гарнір до тюфтельки.

Смачно!.

Рецепты диетическиеПроверенные рецепты с фото. Желе, десерты, напитки и даже супы из малины

Рецепты салат язык. Рецепты салатов на эстонском языке.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter