Аранчіні
- Рис (круглий) 250 г
- Яйце 3 шт.
- Сухарі панірувальні 3 ст.л.
- Борошно пшеничне 3 ст.л.
- Сир твердий 100 г
- Масло вершкове 50 г
- Консерва рибна (шпроти) 160 г
- Кріп 1 пуч.
- Сіль
- Олія рослинна
У киплячу підсолену воду засипати, не промиваючи, рис. Дати воді ще раз закипіти, зменшити вогонь і варити 10 хвилин.
Перекласти рис у миску.
Додати половину тертого на крупній тертці сиру, вершкове масло і 2 яйця.
Ретельно перемішати. Тісто готове.
Шпроти розім'яти виделкою.
Кріп нарізати, додати до шпротів. Також додати залишений сир.
Перемішати. Начинка готова.
Із тіста сформувати коржик, у середину викласти 1 ч. л. начинки і сформувати кульку.
Кульки обваляти у борошні.
Потім у яйці.
Далі у панірувальних сухарях.
Смажити аранчіні у киплячій олії до золотистого кольору.
Диетические блюда для похудения - салати з курячим мясом. Вкуснейшие рецепты тут.
Вкусная выпечка рецепты с фото: рецепты панакоты с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
recepti.biz На нашем сайте лучшие рецепты с подробным описанием приготовления
Рецепт вкусных салатов тут
Салат морепродукты рецепт http://recepti.biz.ua
Рецепты морепродукты салаты recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter