Апельсинова риба
- Філе рибне (сом, філе ангела) 0.5 кг
- Апельсин 1 шт.
- Майонез 100 г
- Сіль
- Перець
Рибу порізати на порційні шматочки, посолити, поперчити, скласти в ємність.
Приготувати маринад: майонез добре збити з соком апельсина, залити рибу, акуратно перемішати і залишити на годину маринуватися.
Викласти на фольгу, запікати в розігрітій духовці 180 градусів 15 хвилин.
Не потрібно додавати ніяких приправ до риби, ні зелені, ні сиру, тоді дуже цікавий смак дає рибі апельсин.
ЗдесьСтатьи о рыбах. Рецепты любимых блюд
Арахисовое масло рецептВ продаже - масло, цены ниже! Неликвидные остатки
Рецепты салатов на любой вкус - салати рецепти з грибами. Настоящий суп харчо с фото.
Рецепты пасхи в хлебопечке LgРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
http://recepti.biz.ua алексей кульков
Готовим со вкусом - рецепты мясных закусок с фото. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Рецепты Приготовления - рецепт салата с морепродуктов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter