Апельсинова риба

ДРУГІ СТРАВИ
617 Апельсинова риба
Фото - Апельсинова риба
інгредієнти:
  • Філе морського язика 600 г
  • Апельсин 2 шт.
  • Лимон 0.5 шт.
  • Борошно 1 ч.л.
  • Часник 2 зуб.
  • Шафран
  • Олія соняшникова
  • Сіль

Апельсинова риба інгредієнти Із апельсина і лимона вичавити сік (150 мл).

Борошно змішати із шафраном і розвести в 50 мл води. Відставити.

Рибу обсушити, посолити, посмажити до готовності, викласти на підігріту тарілку або в теплу духовку.

Апельсинова риба У цій же сковороді швидко обсмажити подрібнений часник, вилити сік лимона і апельсина, злегка випарити і додати розведене у воді борошно із шафраном. Довести до кипіння, постійно помішуючи, щоб вийшов однорідний соус. Трішки посолити.

Подавати, поливши рибу соусом.

Рецепт суп гуляшРецепты и советы

Рецепты с малиной: рецепты праздничных блюд с фотографиями. Готовим со вкусом.

Рецепты Закусок - холодные закуски рецепты.

Кофейный кекс рецептСеть кофеен. Статьи о кофе, рецепты приготовления

Современные салаты на день рожденияСовременное искусство. Национальный сервер современной прозы

recepti.biz Кулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter