Апельсинова риба
- Філе морського язика 600 г
- Апельсин 2 шт.
- Лимон 0.5 шт.
- Борошно 1 ч.л.
- Часник 2 зуб.
- Шафран
- Олія соняшникова
- Сіль
Із апельсина і лимона вичавити сік (150 мл).
Борошно змішати із шафраном і розвести в 50 мл води. Відставити.
Рибу обсушити, посолити, посмажити до готовності, викласти на підігріту тарілку або в теплу духовку.
У цій же сковороді швидко обсмажити подрібнений часник, вилити сік лимона і апельсина, злегка випарити і додати розведене у воді борошно із шафраном. Довести до кипіння, постійно помішуючи, щоб вийшов однорідний соус. Трішки посолити.
Подавати, поливши рибу соусом.
Рецепт суп гуляшРецепты и советы
Рецепты с малиной: рецепты праздничных блюд с фотографиями. Готовим со вкусом.
Рецепты Закусок - холодные закуски рецепты.
Кофейный кекс рецептСеть кофеен. Статьи о кофе, рецепты приготовления
Современные салаты на день рожденияСовременное искусство. Национальный сервер современной прозы
recepti.biz Кулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter