Апельсинова курочка
766
інгредієнти:
- Курка 1.5 кг
- Апельсин 1 шт.
- Спеції (сіль, перець)
- Куркума 1 ч.л.
- Олія соняшникова 3 ст.л.
- Кориця (паличка) 3 шт.
- Лавровий лист 2 шт.
Курочку вимити. Потім натерти сіллю, перцем, куркумою із соняшниковою олією. Покласти курку у форму.
Апельсин очистити від шкірки і вичавити сік із половини на курку, решту - у середину. Додати лавровий лист, корицю (у середину). Шкірку покласти поруч із куркою у форму. Поставити у духовку: 1,5 години при 120 градусах, потім збільшити температуру і підрум'янити.
рецепт выпечки домашнего хлеба
Рецепты В Мультиварке Рецепты - рецепт мясо с черносливом в духовке. Мультиварка Philips.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі