"Апельсинова" курочка

ДРУГІ СТРАВИ
677 "Апельсинова" курочка
Фото -
інгредієнти:
  • Курка 2 кг
  • Апельсин 1.5 шт.
  • Олія оливкова
  • Приправа (для курки, суміш італійських трав)
  • Спеції (сіль, перець)
  • Жовток яєчний 1 шт.
  • Сік апельсиновий 5 ст.л.
  • Картопля 2 кг
  • Сухарі панірувальні 5 ст.л.

Курку помити, обсушити.

Помити апельсин і нарізати його на часточки.

фото Курку зсередини посипати приправою, сіллю і перцем.

Покласти у середину курки нарізані апельсини і зашити шкіру (залишити невеликий отвір для виходу гарячого повітря).

Змішати 3 ст. л. оливкової олії, сіль, перець, приправу для курки.

Зовні гарно змазати курочку підготовленою сумішшю.

Крила і ноги курки зв'язати ниткою.

Покласти курку на деко (жиром деко змащувати не потрібно) і запікати при 200 градусах 45 хвилин.

Підготувати гарнір до курочки.

Почистити і нарізати картоплю.

Скласти у каструлю, посолити, додати спеції і полити оливковою олією.

Залишити на п'ятнадцять хвилин.

Додати до картоплі панірувальні сухарі і гарно перемішати.

Через 45 хвилин викласти картоплю до курки і запікати ще 20 хвилин.

Змішати збитий яєчний жовток і 5 ст. л. апельсинового соку і цією сумішшю змастити курочку кілька разів.

Змащувати краще кулінарним пензликом.

 

ТутДиетические рецепты. Рецепты всевозможных диет

Икра вяленая - оладьи из рыбной икры. Рыбная Икра - Цены на Рынке.

Вкусные торты на день рождения рецептыКулинарные рецепты. Праздничные подборки рецептов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter