"Апельсинова" курочка
- Курка 2 кг
- Апельсин 1.5 шт.
- Олія оливкова
- Приправа (для курки, суміш італійських трав)
- Спеції (сіль, перець)
- Жовток яєчний 1 шт.
- Сік апельсиновий 5 ст.л.
- Картопля 2 кг
- Сухарі панірувальні 5 ст.л.
Курку помити, обсушити.
Помити апельсин і нарізати його на часточки.
Курку зсередини посипати приправою, сіллю і перцем.
Покласти у середину курки нарізані апельсини і зашити шкіру (залишити невеликий отвір для виходу гарячого повітря).
Змішати 3 ст. л. оливкової олії, сіль, перець, приправу для курки.
Зовні гарно змазати курочку підготовленою сумішшю.
Крила і ноги курки зв'язати ниткою.
Покласти курку на деко (жиром деко змащувати не потрібно) і запікати при 200 градусах 45 хвилин.
Підготувати гарнір до курочки.
Почистити і нарізати картоплю.
Скласти у каструлю, посолити, додати спеції і полити оливковою олією.
Залишити на п'ятнадцять хвилин.
Додати до картоплі панірувальні сухарі і гарно перемішати.
Через 45 хвилин викласти картоплю до курки і запікати ще 20 хвилин.
Змішати збитий яєчний жовток і 5 ст. л. апельсинового соку і цією сумішшю змастити курочку кілька разів.
Змащувати краще кулінарним пензликом.
ТутДиетические рецепты. Рецепты всевозможных диет
Икра вяленая - оладьи из рыбной икры. Рыбная Икра - Цены на Рынке.
Вкусные торты на день рождения рецептыКулинарные рецепты. Праздничные подборки рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter