Апельсинова курка
- Курка 1400 г
- Апельсин 4 шт.
- Мeд (рідкий) 100 г
- Часник 3 зуб.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Приправa (суміш куркуми і меленого коріандру) 2 ст.л.
- Сіль 0.5 ч.л.
У широку тарілку вичавити сік із трьох апельсинів.
Додати мед, приправу, оливкову олію, вичавлений часник та сіль. Ретельно перемішати.
Обмазати отриманим маринадом шматки курки і укласти у жароміцну посудину, маринадом, що залишився, рівномірно полити курку.
Накрити форму плівкою і відправити курку у холодильник маринуватися протягом години.
Нарізати залишений апельсин тонкими скибочками.
Після години дістати курку із холодильника, зняти плівку і на кожен шматочок курки укласти по кружечку апельсина.
Відправити у попередньо розігріту до 180-200 градусів духовку на годину, обмазуючи соком-маринадом шматочки апельсинів і курки кожні 10-15 хвилин.
Дістати, розкласти на тарілки і подати до столу.
Рецепт салат охотничийРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Доставка готовой еды на неделю - печень рецепт. Рецепты Приготовления.
Кулинарные рецепты от Tramontina: новогодние рецепты закусок. Простые рецепты вкусных закусок.
Приготовление блюд из яицКоктейли и домашнее приготовление вин
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter