Апельсинова курка
- Філе куряче 2 кг
- Апельсин 2 кг
- Часник
- Прянощі
Велике філе розрізати навпіл упоперек.
У велику миску на дно вичавити кілька зубочків часнику.
Шматки курки обсипати прянощами - чорний, червоний перець, паприка, розчавлений мускатний горіх, орегано, базилік, кмин, естрагон - все класти не варто. Обсипані шматки скласти в один шар у миску - на вичавлений часник.
Знову вичавити кілька зубочків часнику зверху.
Скласти курку, перемежовуючи часником.
Із апельсинів вичавити сік.
Сік вилити у миску із куркою, миску залишити на столі на ніч, або поставити на ніч у прохолодне місце.
Нагріти на сковорідці олію. Акуратно вийняти курку із миски і обсмажити, щоб м'ясо зчепилося. Не доводити до скориночки. Злегка обсмажені шматки залити тим, що залишилося у мисці, попередньо відцідити, щоб відокремити часник. Далі потрібно дуже уважно стежити за процесом, не пересушити курку.
Ідеальна стадія готовності - коли у курочки з'явилася слабка скоринка, а сік упарився і загус. Готову курку викласти у тарілку із бортиками, залити соусом зі сковорідки. Дати охолонути і подати.
Рецепты тортов без выпечки с фотографиямиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты французской кухни запеченый сыр. Рецепты мясных блюд французской кухни.
Черничное варенье рецепт на зиму с фотоПростые и вкусные рецепты варенья и джемов из ягод и фруктов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter