Апельсинова курка

ДРУГІ СТРАВИ
821 Апельсинова курка
Фото - Апельсинова курка
інгредієнти:
  • Філе куряче 2 кг
  • Апельсин 2 кг
  • Часник
  • Прянощі

Апельсинова курка інгредієнти Апельсинова курка

фото Апельсинова курка Апельсинова курка Філе куряче

Апельсинова курка Апельсин Апельсинова курка Часник

Апельсинова курка Апельсинова курка

Апельсинова курка Апельсинова курка

Апельсинова курка Апельсинова курка

Апельсинова курка Апельсинова курка

Апельсинова куркаВелике філе розрізати навпіл упоперек.

У велику миску на дно вичавити кілька зубочків часнику. 

Шматки курки обсипати прянощами - чорний, червоний перець, паприка, розчавлений мускатний горіх, орегано, базилік, кмин, естрагон - все класти не варто. Обсипані шматки скласти в один шар у миску - на вичавлений часник.

Знову вичавити кілька зубочків часнику зверху. 

Скласти курку, перемежовуючи часником.

Із апельсинів вичавити сік.

Сік вилити у миску із куркою, миску залишити на столі на ніч, або поставити на ніч у прохолодне місце. 

Нагріти на сковорідці олію. Акуратно вийняти курку із миски і обсмажити, щоб м'ясо зчепилося. Не доводити до скориночки. Злегка обсмажені шматки залити тим, що залишилося у мисці, попередньо відцідити, щоб відокремити часник. Далі потрібно дуже уважно стежити за процесом, не пересушити курку.

 

 

Ідеальна стадія готовності - коли у курочки з'явилася слабка скоринка, а сік упарився і загус. Готову курку викласти у тарілку із бортиками, залити соусом зі сковорідки. Дати охолонути і подати.

 

Рецепты тортов без выпечки с фотографиямиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Рецепты французской кухни запеченый сыр. Рецепты мясных блюд французской кухни.

Черничное варенье рецепт на зиму с фотоПростые и вкусные рецепты варенья и джемов из ягод и фруктов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter