Антрекот у червоному вині

ДРУГІ СТРАВИ
744 Антрекот у червоному вині
Фото - Антрекот у червоному вині
інгредієнти:
  • Яловичина (антрекот) 250 г
  • Спеції (сіль і перець мелений)
  • Вино червоне сухе 1 скл.
  • Вершки 4 ст.л.
  • Масло вершкове (маргарин) 50 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Крохмаль 2 ч.л.

Антрекот у червоному вині інгредієнти

Антрекот у червоному вині У розігрітій сковороді з антипригарним покриттям розтопити вершкове масло.

фото Антрекот у червоному вині Викласти антрекоти.

Антрекот у червоному вині Яловичина Смажити три хвилини із кожного боку.

Викласти на попередньо підігріту тарілку.

Антрекот у червоному вині Спеції Цибулю почистити, дрібно нашаткувати. Спасерувати 2-3 хвилини, постійно помішуючи.

Антрекот у червоному вині Вінокрасное сухе Влити вино, довести до кипіння.

Антрекот у червоному вині Сливки Тушкувати 5 хвилин на маленькому вогні, доки рідина не випарується наполовину.

Антрекот у червоному вині Маслослівочное Зменшити вогонь і додати вершки.

Антрекот у червоному вині Цибуля ріпчаста У невеликій мисочці з'єднати крохмаль і 2 ст. ложки води, приготувати однорідне пюре. Посолити і поперчити. Обережно ввести крохмальну масу у вершковий соус.

Антрекот у червоному вині Крохмаль Все добре перемішати.

Антрекот у червоному вині Перед подачею полити м'ясо гарячим соусом.

 

Салаты рецепты мясныеУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Кулинарные блюда для худеющих - пошаговые кулинарные рецепты с фотографиями.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter