Антрекот у червоному вині
- Яловичина (антрекот) 250 г
- Спеції (сіль і перець мелений)
- Вино червоне сухе 1 скл.
- Вершки 4 ст.л.
- Масло вершкове (маргарин) 50 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Крохмаль 2 ч.л.
У розігрітій сковороді з антипригарним покриттям розтопити вершкове масло.
Викласти антрекоти.
Смажити три хвилини із кожного боку.
Викласти на попередньо підігріту тарілку.
Цибулю почистити, дрібно нашаткувати. Спасерувати 2-3 хвилини, постійно помішуючи.
Влити вино, довести до кипіння.
Тушкувати 5 хвилин на маленькому вогні, доки рідина не випарується наполовину.
Зменшити вогонь і додати вершки.
У невеликій мисочці з'єднати крохмаль і 2 ст. ложки води, приготувати однорідне пюре. Посолити і поперчити. Обережно ввести крохмальну масу у вершковий соус.
Все добре перемішати.
Перед подачею полити м'ясо гарячим соусом.
Салаты рецепты мясныеУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Кулинарные блюда для худеющих - пошаговые кулинарные рецепты с фотографиями.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter