Антрекот
- М´ясо (свинина або яловичина) 1 кг
 - Яблуко 1 шт.
 - Сало 100 г
 - Майонез 100 г
 - Гірчиця 2 ч.л.
 - Олія рослинна
 - Сіль
 - Перець чорний (мелений)
 
 М'ясо злегка відбити і натерти сумішшю солі і перцю.
 Гірчицю, майонез перемішати, намазати м'ясо і залишити маринуватися на кілька годин.
 Яблуко, сало нарізати скибочками.
 Коли м'ясо промаринується, зробити 7-8 вертикальних надрізів, в які покласти по шматочку яблука і сала.
 Деко змастити олією, викласти м'ясо, накрити фольгою і смажити м'ясо в розігрітій духовці (160 градусів) до готовності. За 10 хвилин до готовності зняти фольгу і запекти до золотистої скоринки.
Кулинарные сайты с рецептами и фотоВозможность добавлять свои рецепты, новости и статьи
Рецепт мясо с черносливом в духовкеКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Кулинарные рецепты от Tramontina - салаты с апельсинами рецепты.
recepti.biz.ua Яблочный штрудель рецепт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter