Ананас фарширований "Святковий"
680
інгредієнти:
- Ананас 1 шт.
- Філе куряче 600 г
- Сир твердий 150 г
- Сметана 0.5 скл.
- Часник 3 зуб.
- Вино біле напівсолодке 150 мл
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
Ананас розрізати уздовж, вийняти м'якоть.
Приготувати соус. Збити сметану із часником, 50 мл вина, посолити, додати чорний перець.
Змастити ананасові човники часником і укласти першим шаром нарізане дрібними шматочками філе.
Змастити соусом, викласти зверху сир, нарізаний тонкими пластинами.
На сир викласти ананас, також нарізаний тонкими пластинами. З усієї м'якоті ананаса знадобиться тільки 1/4 частина.
Далі, знову курка, соус і, останній шар - сир.
Хвостики ананаса загорнути у фольгу, покласти на деко, вилити у деко вино, розведене з водою - 1:1, і відправити в духовку на 1,5 години при температурі 180°С.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі