Ананас фарширований "Святковий"

ДРУГІ СТРАВИ
631 Ананас фарширований "Святковий"
Фото - Ананас фарширований
інгредієнти:
  • Ананас 1 шт.
  • Філе куряче 600 г
  • Сир твердий 150 г
  • Сметана 0.5 скл.
  • Часник 3 зуб.
  • Вино біле напівсолодке 150 мл
  • Перець чорний (мелений)
  • Сіль

Ананас фарширований Ананас розрізати уздовж, вийняти м'якоть.

Ананас фарширований Приготувати соус. Збити сметану із часником, 50 мл вина, посолити, додати чорний перець.

фото Ананас фарширований Змастити ананасові човники часником і укласти першим шаром нарізане дрібними шматочками філе.

Ананас фарширований Змастити соусом, викласти зверху сир, нарізаний тонкими пластинами.

Ананас фарширований На сир викласти ананас, також нарізаний тонкими пластинами. З усієї м'якоті ананаса знадобиться тільки 1/4 частина.

Ананас фарширований Далі, знову курка, соус і, останній шар - сир.

Ананас фарширований Хвостики ананаса загорнути у фольгу, покласти на деко, вилити у деко вино, розведене з водою - 1:1, і відправити в духовку на 1,5 години при температурі 180°С.

Ананас фарширований

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter