Амурчик
- Амур 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сало
- Сіль
- Майонез 1 ст.л.
- Приправа
Начинка: цибулину нарізати півкільцями, обсмажити майже до готовності, додати подрібнену ікру з коропа і молочко з амура, тушкувати до готовності, додати ложку майонезу та жменьку подрібнених волоських горіхів, сіль, перець.
Випатрану рибку натерти приправами для риби і скропити соком лимона, укласти у черево начинку і у двох місцях замотати шматочками сала. Сало скріпити зубочистками. Загорнути у фольгу і поставити у духовку запікатися хвилин на 20.
Через 20 хвилин фольгу розгорнути і залишити у духовці ще на деякий час, щоб рибка підрум'янилася.
Прикрасити зеленню і подати.
Рецепты для мультиварки, вкусно: грушевый пирог перевертыш от юлии высоцкой.
Книга Рецептов Для Мультиварки - первые блюда рецепт с фото. Блюда с рецептами.
Французские десерты рецептыПитомник французских бульдогов. Газета для изучающих французский
ЗдесьКулинарные рецепты. Рецепты и советы
фото-рецепты украшения праздничных блюд
Украинская кухня меню ресторанаВкусные блюда Украинской кухни. Круглосуточная доставка. Заказывайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter