Амур під шубою
- Риба свіжа (амур) 1 шт.
- Гриби свіжі (глива) 500 г
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Майонез 1 упак.
- Сир твердий 400 г
- Сіль, перець
Свіжу рибу очистити, випатрати, помити. Розрізати гострим ножем по хребту. Таким чином відокремити філе від кісток. Готову філейну частину риби злегка відбити, посолити, поперчити. Укласти на змащений лист, можна покласти фольгу. Свіжі гриби помити, нарізати на часточки, обсмажити на олії, додати цибулю, смажити кілька хвилин. Гриби з цибулею викласти на підготовлене філе риби. Засипати тертим сиром. Зверху зробити решітку з майонезу. Поставити в розігріту духовку хвилин на 40, до готовності.
Диетические рецепты рыба. Диетические рецепты из мяса.
www.recepti.biz.uaРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Рецепт торта з чорносливомКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Готовим со вкусом - новогодний кекс рецепт.
Книга Рецептов Для Мультиварки: рецепты блюда на рождество.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты салатов из креветок с фото.
ЗдесьКак приготовить домашний майонез. Смотрите мастер-класс на
Мастер шеф рецептыВкусные быстрые и простые Рецепты Соусов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter