А'ля бешбармак

ДРУГІ СТРАВИ
620 А'ля бешбармак
Фото - А'ля бешбармак
інгредієнти:
  • М´ясо (яловичина або молода баранина) 2 кг
  • Цибуля ріпчаста 2 кг
  • Маргарин (вершковий, вершкове масло) 500 г
  • Спеції (сіль, перець горошком, запашний перець горошком, лавровий лист)
  • Борошно пшеничне 3 скл.
  • Вода (суміш води з молоком) 1 скл.
  • Яйце 1 шт.
  • Олія рослинна 2 ч.л.

А'ля бешбармак інгредієнти

А'ля бешбармак Поставити варитися м'ясо із приправами. Довести до кипіння, зняти піну, додати сіль і приправи. Закрити кришку, приблизно через 1,5-2 години м'ясо готове.

Нашаткувати і спасерувати у маслі або вершковому маргарині цибулю до м'якості і прозорості.

фото а'ля бешбармак Варене м'ясо розпустити на тонкі волокна, пальцями або двома виделками. М'ясо має бути відварене до м'якості.

А'ля бешбармак М'ясо Приготувати пельменне тісто і розкачати його тонко. Нарізати на ромбики і відварити їх у процідженому бульйоні, в якому варилося м'ясо.

А'ля бешбармак Цибуля ріпчастаВідварити сочні до готовності. М'ясо змішати з цибулею. На кожну порцію викласти готові сочні. 

 

 

Салат кучками с чипсами фотоМясных, фруктовых и экзотических салатов

Рецепты салат морепродукты. Рецепт салат морепродукты.

Рецепты салатов на любой вкус: салаты с фото. Срочное фото. Срочная полиграфия.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter