А'ля бешбармак
- М´ясо (яловичина або молода баранина) 2 кг
- Цибуля ріпчаста 2 кг
- Маргарин (вершковий, вершкове масло) 500 г
- Спеції (сіль, перець горошком, запашний перець горошком, лавровий лист)
- Борошно пшеничне 3 скл.
- Вода (суміш води з молоком) 1 скл.
- Яйце 1 шт.
- Олія рослинна 2 ч.л.
Поставити варитися м'ясо із приправами. Довести до кипіння, зняти піну, додати сіль і приправи. Закрити кришку, приблизно через 1,5-2 години м'ясо готове.
Нашаткувати і спасерувати у маслі або вершковому маргарині цибулю до м'якості і прозорості.
Варене м'ясо розпустити на тонкі волокна, пальцями або двома виделками. М'ясо має бути відварене до м'якості.
Приготувати пельменне тісто і розкачати його тонко. Нарізати на ромбики і відварити їх у процідженому бульйоні, в якому варилося м'ясо.
Відварити сочні до готовності. М'ясо змішати з цибулею. На кожну порцію викласти готові сочні.
Салат кучками с чипсами фотоМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты салат морепродукты. Рецепт салат морепродукты.
Рецепты салатов на любой вкус: салаты с фото. Срочное фото. Срочная полиграфия.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter