Аджапсандалі
- Баклажан 1.5 шт.
- Помідори великі 3 шт.
- Перець бoлгарський 3 шт.
- Часник 4 зуб.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Перець червоний пекучий 1 шт.
- Коріандр 2 шт.
- Олія рослинна
- Сіль
- Хмелі-сунелі
Баклажани нарізати великими кубиками, посолити, віджати і смажити на олії до золотистої скоринки. У кінці смаження додати дрібно нарізаний часник. Одночасно на іншій сковороді обсмажити нарізану цибулю. Коли цибуля буде готова, додати болгарський перець. Хвилин через п'ять додати нарізані великими кубиками помідори, дрібно порізаний часник і гострий перець. Протушкувати, з'єднати з баклажанами, протушкувати ще 5-7 хвилин. Посолити і додати зелень.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салат с креветками и омлетом. Салат с креветками.
http://recepti.biz.ua для поста рецепты
Первые блюда - первые блюда рецепт с фото. Рецепты для пароварки, вкусно.
Как приготовить вкусный шашлык - рецепт торта медовика. Поможем выйти замуж в Германию.
праздничный салат на новый год
Как приготовить вкусный шашлык - паска рецепти з фото. Рецепты приготовления блюд.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter