Аджапсандал
- Яловичина 500 г
- Картопля 500 г
- Цибуля ріпчаста 500 г
- Морква 500 г
- Помідор 500 г
- Перець болгарcький 3 шт.
- Баклажан 2 шт.
- Часник 5 зуб.
- Зелень 1 пуч.
- Сіль, перець
Порізати на кубики середнього розміру баклажани і витримати їх у солоному розчині одну годину. Потім злити воду, віджати.
Картоплю, перець очистити і нарізати кубиками. Це ж зробити із м'ясом. Цибулю нарізати півкільцями, моркву кружечками. Із помідорів зняти шкірку і порізати.
На дно каструлі із товстим дном (чавун) викласти шарами: м'ясо, нарізане кубиками, цибулю, моркву.
Потім картоплю, баклажани, перець. Кожен шар посипати сіллю, перцем, спеціями, часником. Все готувати у власному соку. Зверху помідори.
Накрити кришкою і поставити на маленький вогонь. Готувати приблизно 2-3 години. У кінці додати зелень (кінза).
Салати та закуски глоряРецепты закусок на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Купить мицелий - салаты из жареных грибов.
Пошаговые фото рецепты праздничных блюдПроверенные рецепты с фото. Желе, десерты, напитки и даже супы из малины
Рецепты тортов: ореховый торт без муки рецепт. Рецепты тортов на любой вкус.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт борщ с буряком. Очень вкусные рецепты борща.
www.recepti.biz.uaрецепти гарячих страв
Рецепты для хлебопечки, вкусно - торты без выпечки рецепты с фото. Торт В Мультиварке Рецепты.
Пирог со шпинатомПирог В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Вкуснейшие рецепты тут - рецепт торт наполеон. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter